Thưởng thức hương vị của Pháp và Mỹ tại Goji Kitchen + Bar vào tháng Bảy này

0
123

Tháng 7 này, Goji Kitchen + Bar tại khách sạn Bangkok Marriott Marquis Queen’s Park sẽ mang đến cho bạn cơ hội thưởng thức hương vị của Pháp và Mỹ để kỷ niệm hai ngày lễ quốc gia nổi tiếng nhất trên thế giới: ngày Độc lập Hoa Kỳ và ngày Quốc khánh Pháp.

Vào ngày 4 tháng 7 (từ 17h30 đến 22h00), “Fourth of July Feast” sẽ được tổ chức với nhiều món ăn ngon như sườn bò nướng BBQ, canh súp nghêu New England và một gian hàng Tex-Mex trực tiếp với nachos và tacos. Bên cạnh đó là các món ăn truyền thống khác như hàu tươi, pizza thủ công và thịt cừu Úc, và các món tráng miệng như cơm xôi dừa và bánh kếp dừa. Giá cho bữa tiệc này là 1.698 THB++ mỗi người, và bạn cũng có thể thưởng thức ba giờ uống rượu whisky Mỹ miễn phí chỉ với 650 THB++.

Sau đó vào ngày 14 tháng 7 (từ 17h30 đến 22h00), “Bastille Day Buffet” sẽ được tổ chức để kỷ niệm ngày Quốc khánh Pháp. Bạn sẽ được thưởng thức các món ăn phương Tây ngon như ốc bươu với tỏi và bơ, thịt bò tái với bánh mì nướng, canh hành tây Pháp và pissaladière – loại bánh mì phẳng truyền thống từ miền Nam nước Pháp. Các món ăn quốc tế khác bao gồm phô mai và thịt nguội cao cấp, thịt nạc bò nướng và sò điệp xào, cùng với các món tráng miệng như kem và sorbet tự làm. Giá cho bữa tiệc Pháp này là 2.299 THB++ mỗi người, với giá đặc biệt cho rượu Pháp: 490 THB++ mỗi ly hoặc 1.500 THB++ mỗi chai.

Goji Kitchen + Bar nằm trên tầng trệt của khách sạn Bangkok Marriott Marquis Queen’s Park, gần công viên Benjasiri, là địa điểm ăn uống quen thuộc của mọi người, từ các bữa ăn dành cho cặp đôi lãng mạn đến các buổi họp mặt gia đình đầm ấm và nhiều hơn thế nữa. Không có gì ngạc nhiên khi địa điểm ăn uống suốt cả ngày này được xếp hạng là một trong những “Top 52 nhà hàng và quán bar tốt nhất” tại khu vực châu Á Thái Bình Dương.


Để biết thêm thông tin và đặt bàn, vui lòng gọi +66 (0) 2 059 5999 hoặc gửi email đến [email protected]. Bạn cũng có thể kết nối với chúng tôi qua các kênh sau:
Website: www.bangkokmarriottmarquisqueenspark.com
Facebook: www.facebook.com/bangkokmarriottmarquis
Line: @gojikitchenbar


Savor the Flavors of France and the USA at Goji Kitchen + Bar this July

Bangkok Marriott Marquis Queen’s Park is inviting friends and families to come together for a choice of exciting dining experiences this July, to mark two of the world’s most famous national day celebrations: Independence Day in the USA and Bastille Day in France. 

Goji Kitchen + Bar, the hotel’s international culinary marketplace, is raising the Stars & Stripes on 4th July (17.30-22.00 hrs) for the “Fourth of July Feast.” This all-American occasion will feature an amazing array of delicious dishes, including smoked BBQ rib of beef, New England clam chowder, and a live Tex-Mex Station with nachos and tacos. These traditional treats will be served alongside the restaurant’s popular buffet selection, including freshly-shucked oysters, handcrafted pizzas and Australian rack of lamb, and desserts such as mango sticky rice and coconut pancakes.

This fantastic feast is priced at just THB 1,698++ per person, and diners can also enjoy three hours of free-flow American whisky for only THB 650++! Book now via http://sevn.ly/xj7Yf1wz


Then on 14th July (17.30-22.00 hrs), lovers of French cuisine can come together at Goji Kitchen + Bar for a “Bastille Day Buffet” to celebrate France’s national day. Tuck into a delectable selection of European delicacies, including escargots (snails with garlic and butter), beef tartare with sourdough toast, French onion soup, and pissaladière – a traditional flatbread from southern France. Other international favorites available in this bountiful buffet include premium cheese and cold cuts, grilled prime rib of beef, and pan-seared scallops, plus desserts such as homemade ice creams and sorbets.

This French feast is priced at just THB 2,299++ per person, with special prices for French wine: THB 490++ per glass or THB 1,500++ per bottle. Book now via http://sevn.ly/xEJSJ01k 

Set on the ground floor of Bangkok Marriott Marquis Queen’s Park, next to Benjasiri Park, Goji Kitchen + Bar is ideal for every occasion, from romantic couples’ meals to fun-filled family gatherings and more. It is little wonder that this all-day dining destination was named as one of the “Top 52 Best Restaurants & Bars” in Asia Pacific.

For more information and reservations, please call +66 (0) 2 059 5999 email [email protected].

Or connect with us via these channels:

Website:  www.bangkokmarriottmarquisqueenspark.com 

Facebook:  www.facebook.com/bangkokmarriottmarquis  

Line: @gojikitchenbar